TiPS taistelee Naisten liigan pronssimitalista sunnuntaina Tikkurilassa

TiPS taistelee Naisten liigan pronssimitalista sunnuntaina Tikkurilassa

 

TiPS-Åland United Tikkurilan urheilupuistossa sunnuntaina 20.10. klo 14.00

 

Naisten liiga huipentuu sunnuntaina Tikkurilassa pelattavaan päätöskierroksen otteluun TiPS-Åland United. Lähtöasetelma otteluun on harvinaisen selkeä. TiPS ottaa voitolla itselleen pronssia. Kaikki muut lopputulokset tarkoittavat kolmossijan matkaamista Ahvenanmaalle.

TiPS ei ole koko seurahistoriansa aikana saavuttanut aikuisten SM-mitalia. Tämänhetkinen tilanne on siis koko seuralle ainutkertainen.

Sunnuntaina päättyy myös yksi merkittävä ja menestyksekäs aikakausi, kun TiPS naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Petteri Kaijasilta esiintyy viimeistä kertaa joukkueen päävalmentajana. Tämänhetkinen naisten joukkue koostuu pitkälti 2000 ja 2001 syntyneistä pelaajista, joita Kaijasilta on valmentanut jo vuosia.

Koko TiPS-yhteisö haluaa jo tässä vaiheessa kiittää Kaijasiltaa erinomaisesta työstä nuorten pelaajien kehittämisessä.

 

Nyt tarvitaan kotiyleisön tukea. Tervetuloa kannustamaan TiPS pronssille!

Otteluliput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!