TiPS taistelee Naisten liigan pronssimitalista sunnuntaina Tikkurilassa

 

TiPS-Åland United Tikkurilan urheilupuistossa sunnuntaina 20.10. klo 14.00

 

Naisten liiga huipentuu sunnuntaina Tikkurilassa pelattavaan päätöskierroksen otteluun TiPS-Åland United. Lähtöasetelma otteluun on harvinaisen selkeä. TiPS ottaa voitolla itselleen pronssia. Kaikki muut lopputulokset tarkoittavat kolmossijan matkaamista Ahvenanmaalle.

TiPS ei ole koko seurahistoriansa aikana saavuttanut aikuisten SM-mitalia. Tämänhetkinen tilanne on siis koko seuralle ainutkertainen.

Sunnuntaina päättyy myös yksi merkittävä ja menestyksekäs aikakausi, kun TiPS naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Petteri Kaijasilta esiintyy viimeistä kertaa joukkueen päävalmentajana. Tämänhetkinen naisten joukkue koostuu pitkälti 2000 ja 2001 syntyneistä pelaajista, joita Kaijasilta on valmentanut jo vuosia.

Koko TiPS-yhteisö haluaa jo tässä vaiheessa kiittää Kaijasiltaa erinomaisesta työstä nuorten pelaajien kehittämisessä.

 

Nyt tarvitaan kotiyleisön tukea. Tervetuloa kannustamaan TiPS pronssille!

Otteluliput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​