TiPS nälkäisenä lauantaina Jyväskylän Harjulle

TiPS nälkäisenä lauantaina Jyväskylän Harjulle

 

TiPS matkustaa lauantaina 12.10. Jyväskylän Harjulle Naisten liigan toiseksi viimeisen kierroksen otteluun, jossa se kohtaa JyPK:in. Naisten liiga palaa samalla takaisin maaottelutauolta. Kulta ja hopeamitalistit on tämän kauden osalta jo selvitetty. Mestari on HJK, hopeaa otti FC Honka. Pronssimitalista käydään kuitenkin vielä kovaa taistelua, sillä mitalinsyrjässä kiinni on vielä monta nälkäistä joukkuetta.

TiPS palasi edellisellä kierroksella lyhyen tappioputken jälkeen takaisin pistekantaan, kun se pelasi vahvalla joukkue-esityksellä tasapelin 1-1 vierasottelussa FC Honkaa vastaan. Piste Espoosta tarkoitti samalla sitä, että TiPS on edelleen vahvasti mukana taistelussa Naisten liigan pronssimitalitaistelussa. Sarjan päätöskierroksella sunnuntaina 20.10 TiPS kohtaa Tikkurilassa Åland Unitedin. Ahvenanmaalaiset ovat tällä hetkellä sarjassa kolmantena tasapisteissä tikkurilalaisten kanssa, joten päätöskierroksen peliin tulee varmastikin jäämään valtavasti panosta.

JyPK ja TiPS kohtasivat runkosarjassa kahdesti. Ensin toukokuussa JyPK voitti Jyväskylässä 2-0. Elokuussa Tikkurilassa pelattu peli päättyi tasan 4-4. Kaksi viikkoa sitten pelatulla edellisellä liigakierroksella JyPK otti komean 0-1 vierasvoiton Åland Unitedista.

– Saamme vastaamme vahvan ja fyysisen joukkueen, jonka kanssa olemme pelanneet tasaisia otteluita. Kauden lähestyessä loppuaan, uskon, että pelaamme hienon ja yleisöystävällisen ottelun, odottaa TiPS-päävalmentaja Petteri Kaijasilta.

 

JyPK-TiPS Jyväskylän Harjun stadionilla la 12.10. klo 15.00. Ottelu on nähtävissä suorana YLE TV2:ssa.