TiPS hakee päätoimista valmennuspäällikköä U9-U14 -ikäluokkiin

Tikkurilan Palloseura hakee päätoimista valmennuspäällikköä U9-U14 -ikäluokkiin (poikajoukkueet).

Etsimme valmennuspäällikköä, joka nostaa seuran pelaajakehityksellisen toiminnan entistäkin laadukkaammaksi. Valittavalla henkilöllä tulee olla vahva kouluttajatausta, kykyä toteuttaa ja jalkauttaa valmennuksellisia linjauksia. Pelaajakehitys on kaiken tekemisen keskiössä.

• Sinulla on vähintään UEFA B -valmentajalisenssi
  • Sinulla on vahva valmennustausta sekä näyttöjä toiminnasta valmentajien kouluttajana
  • Sosiaaliset taitosi ovat erinomaiset ja kykenet laadukkaaseen ja tulokselliseen ihmisten johtamiseen
  • Kykenet toimimaan itsenäisesti sekä osana tiimiä
  • MS Office-sovellusten hallinta tärkeää
  • Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi

Tikkurilan Palloseura toteuttaa toimintaansa mahdollisimman laadukkaasti mahdollistaen kilpailemisen ja harrastamisen turvallisessa ympäristössä ja arvomaailmassa. Meillä pidetään huolta kaikkien kehittymisestä kohti omaa huippuaan.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään sähköpostilla 14.10.2019 mennessä osoitteeseen: tapio.rostedt@tips.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tapio Rostedt
Toiminnanjohtaja
Tikkurilan Palloseura ry
Puh. +358 45 144 7731
tapio.rostedt@tips.fi
www.tikkurilanpalloseura.fi

Emma Järvinen uusiin haasteisiin

Emma Järvinen siirtyy organisoimaan Hjk:n kaupunginosajoukkueiden toimintaa, ja jättää tehtävät Tikkurilan Palloseurassa. Emman terveiset kaikille tipsiläisille: ”Olen kiitollinen ajastani TiPS:ssa, jossa olen oppinut todella paljon