Antti-Ville Seppä aloitti Tikkurilan Palloseurassa pelaajana vuonna 1996 ja siirtyi valmennuspuolelle vuonna 2012. Tämän jälkeen Seppä on valmentanut mm. TiPSin B-junioreita sekä Miesten joukkueita. Seppä on toiminut TiPS Miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana aiemminkin, kausilla 2012-2018. Vuonna 2015 joukkue nousi Sepän johdolla Kolmoseen. Meneillään olevalla kaudella Seppä on toiminut TiPS Miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä ja M2 joukkueen vastuuvalmentajana.

Millä fiiliksillä tulevaan kauteen?

  • Palaan hyvillä mielin takaisin miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi ja koen, että minulla on vielä paljon annettavaa joukkueelle.

Joukkueen rakentaminen ja kokonaisuus?

  • Valmentamissani joukkueissa on aina ollut prioriteettina hyvä joukkuehenki ja sen takia haluan luoda nytkin joukkueeseen positiivisen ja energisen ilmapiirin. Joukkue tulee koostumaan nykyisistä, jo olemassa olevista vahvoista runkopelaajista, kuitenkin luoden mahdollisuuksia myös seuran junioreille sekä uusille pelaajille. Avoimia harjoituksia järjestetään marraskuun aikana.

Ensi kauden tavoitteet?

  • Seurassa on tehty paljon töitä toiminnan kehittämiseksi esim. stadion-hanke. Haluan olla mukana edistämässä näitä tavoitteita sekä seuran kehitystä. Seuran toimintaa olen päässyt seuraamaan jo 23 vuoden ajan ja olen sinä aikana nähnyt paljon eri vaiheita erilaisista asemista (pelaajana ja valmentajana) ja sen vuoksi haluan ennen kaikkea tukea kasvattiseurani tulevia edistysaskelia. Tärkein konkreettinen tavoite on saada edustusjoukkue pelaamaan sen ansaitsemallaan tasolla. Mielestäni joukkueen kuuluu pelata korkeammalla sarjatasolla kuin millä se tällä hetkellä pelaa.

#vihreälläsykkeellä #meidäntips

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​