Antti-Ville Seppä TiPS Miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi

Antti-Ville Seppä aloitti Tikkurilan Palloseurassa pelaajana vuonna 1996 ja siirtyi valmennuspuolelle vuonna 2012. Tämän jälkeen Seppä on valmentanut mm. TiPSin B-junioreita sekä Miesten joukkueita. Seppä on toiminut TiPS Miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana aiemminkin, kausilla 2012-2018. Vuonna 2015 joukkue nousi Sepän johdolla Kolmoseen. Meneillään olevalla kaudella Seppä on toiminut TiPS Miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä ja M2 joukkueen vastuuvalmentajana.

Millä fiiliksillä tulevaan kauteen?

  • Palaan hyvillä mielin takaisin miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi ja koen, että minulla on vielä paljon annettavaa joukkueelle.

Joukkueen rakentaminen ja kokonaisuus?

  • Valmentamissani joukkueissa on aina ollut prioriteettina hyvä joukkuehenki ja sen takia haluan luoda nytkin joukkueeseen positiivisen ja energisen ilmapiirin. Joukkue tulee koostumaan nykyisistä, jo olemassa olevista vahvoista runkopelaajista, kuitenkin luoden mahdollisuuksia myös seuran junioreille sekä uusille pelaajille. Avoimia harjoituksia järjestetään marraskuun aikana.

Ensi kauden tavoitteet?

  • Seurassa on tehty paljon töitä toiminnan kehittämiseksi esim. stadion-hanke. Haluan olla mukana edistämässä näitä tavoitteita sekä seuran kehitystä. Seuran toimintaa olen päässyt seuraamaan jo 23 vuoden ajan ja olen sinä aikana nähnyt paljon eri vaiheita erilaisista asemista (pelaajana ja valmentajana) ja sen vuoksi haluan ennen kaikkea tukea kasvattiseurani tulevia edistysaskelia. Tärkein konkreettinen tavoite on saada edustusjoukkue pelaamaan sen ansaitsemallaan tasolla. Mielestäni joukkueen kuuluu pelata korkeammalla sarjatasolla kuin millä se tällä hetkellä pelaa.

#vihreälläsykkeellä #meidäntipsKAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!