TiPS etsii vahvistusta myyntiin ja markkinointiin

Etsimme vahvistusta myyntiin ja markkinointiin. Työtehtäviisi kuuluu yhteistyökumppaneiden kontaktointi sekä myyntineuvottelut. Palkka koostuu erittäin motivoivasta myyntiprovisiosta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen Tapio.rostedt@tips.fi

Keväällä 2019 TiPS aloitti määrätietoisen kehitysohjelman tavoitteidensa saavuttamiseksi. Visiomme on olla vuonna 2022 kiinnostavin vantaalainen urheiluseura ja haluttu yhteistyökumppani, jonka jäsenet ovat ylpeitä kuuluessaan TiPS -yhteisöön.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

TiPS:ssa on yli 1200 pelaajaa. TiPS Naiset pelaavat Naisten liigaa kaudella 2018-2019, kansallisesti korkeimmalla sarjatasolla. TV-, some, radio, internet, sanomalehtinäkyvyys on valtava. Futisperheemme, verkostojemme ja kumppanuuksien kautta olemme jatkuvasti yhteydessä jopa 15 000 ihmiseen Itä-Vantaan alueella ja seuran somekanavissa on noin 3000 seuraajaa (Facebook, Instagram, Twitter-kanavat).

Jalkapallon kilpailu-, haaste ja harrastetoiminnan lisäksi toimintaamme kuuluu muun muassa futisleikkis, perhefutis, aikuisfutis, leiritoiminta ja erilaiset tapahtumat. Seuran nettisivuilla käy kuukausittain yli 5 000 eri kävijää ja etusivun näyttökertoja kertyy kuukaudessa yli 30 000. Tarjoamme yhteistyökumppaneille myös oivallisen markkinointikanavan, jonka mahdollistaa TiPS Business Club.

Lisätietoja
Tapio Rostedt
tapio.rostedt@tips.fi
0451447731

Tikkurilasta Tähtiin – Kalle Sotka

Toisessa Tikkurilasta tähtiin -osiossa käsitellään Tikkurilan Palloseuran omaa kasvattia, ex-liigapelaaja Kalle Sotkaa.  Urallaan yli 30 kertaa poikamaajoukkueen riveissä esiintynyt Sotka starttasi pelaajapolkunsa Tikkurilan Palloseuran riveissä,

Lue lisää »

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!