TiPS etsii vahvistusta myyntiin ja markkinointiin

Etsimme vahvistusta myyntiin ja markkinointiin. Työtehtäviisi kuuluu yhteistyökumppaneiden kontaktointi sekä myyntineuvottelut. Palkka koostuu erittäin motivoivasta myyntiprovisiosta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen Tapio.rostedt@tips.fi

Keväällä 2019 TiPS aloitti määrätietoisen kehitysohjelman tavoitteidensa saavuttamiseksi. Visiomme on olla vuonna 2022 kiinnostavin vantaalainen urheiluseura ja haluttu yhteistyökumppani, jonka jäsenet ovat ylpeitä kuuluessaan TiPS -yhteisöön.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

TiPS:ssa on yli 1200 pelaajaa. TiPS Naiset pelaavat Naisten liigaa kaudella 2018-2019, kansallisesti korkeimmalla sarjatasolla. TV-, some, radio, internet, sanomalehtinäkyvyys on valtava. Futisperheemme, verkostojemme ja kumppanuuksien kautta olemme jatkuvasti yhteydessä jopa 15 000 ihmiseen Itä-Vantaan alueella ja seuran somekanavissa on noin 3000 seuraajaa (Facebook, Instagram, Twitter-kanavat).

Jalkapallon kilpailu-, haaste ja harrastetoiminnan lisäksi toimintaamme kuuluu muun muassa futisleikkis, perhefutis, aikuisfutis, leiritoiminta ja erilaiset tapahtumat. Seuran nettisivuilla käy kuukausittain yli 5 000 eri kävijää ja etusivun näyttökertoja kertyy kuukaudessa yli 30 000. Tarjoamme yhteistyökumppaneille myös oivallisen markkinointikanavan, jonka mahdollistaa TiPS Business Club.

Tapio Rostedt
tapio.rostedt@tips.fi

Kansallisen Liigan kotiavaus huomenna

Naisten kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu huomenna, kun vihreäpaidat kohtaavat kauden ensimmäisessä kotiottelussaan FC Hongan. Avausottelussaan maalittoman tasapelin Åland Unitedin kanssa pelannut TiPS lähtee avaamaan voittosarakettaan