TiPS etsii vahvistusta myyntiin ja markkinointiin

Etsimme vahvistusta myyntiin ja markkinointiin. Työtehtäviisi kuuluu yhteistyökumppaneiden kontaktointi sekä myyntineuvottelut. Palkka koostuu erittäin motivoivasta myyntiprovisiosta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen Tapio.rostedt@tips.fi

Keväällä 2019 TiPS aloitti määrätietoisen kehitysohjelman tavoitteidensa saavuttamiseksi. Visiomme on olla vuonna 2022 kiinnostavin vantaalainen urheiluseura ja haluttu yhteistyökumppani, jonka jäsenet ovat ylpeitä kuuluessaan TiPS -yhteisöön.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Myynti ja markkinointi kuuluvat keskeisesti seuran ydintehtäviin.

TiPS:ssa on yli 1200 pelaajaa. TiPS Naiset pelaavat Naisten liigaa kaudella 2018-2019, kansallisesti korkeimmalla sarjatasolla. TV-, some, radio, internet, sanomalehtinäkyvyys on valtava. Futisperheemme, verkostojemme ja kumppanuuksien kautta olemme jatkuvasti yhteydessä jopa 15 000 ihmiseen Itä-Vantaan alueella ja seuran somekanavissa on noin 3000 seuraajaa (Facebook, Instagram, Twitter-kanavat).

Jalkapallon kilpailu-, haaste ja harrastetoiminnan lisäksi toimintaamme kuuluu muun muassa futisleikkis, perhefutis, aikuisfutis, leiritoiminta ja erilaiset tapahtumat. Seuran nettisivuilla käy kuukausittain yli 5 000 eri kävijää ja etusivun näyttökertoja kertyy kuukaudessa yli 30 000. Tarjoamme yhteistyökumppaneille myös oivallisen markkinointikanavan, jonka mahdollistaa TiPS Business Club.

Lisätietoja
Tapio Rostedt
tapio.rostedt@tips.fi
0451447731

Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​