TiPS tärkeään vierastasapeliin Tapiolassa

TiPS tärkeään vierastasapeliin Tapiolassa

 

Honka-TiPS 1-1 (0-1)

21´ Jenna Topra 0-1

75´ Inka Kaivola 1-1

 

 TiPS palasi takaisin pistekantaan, kun se pelasi eilen tasapelin 1-1 odotetun vähämaalisessa ottelussa FC Hongan kotikentällä Tapiolassa.

Eilinen ottelukierros oli tärkeä kaikille liigan kolmossijaa tavoitteleville joukkueille. Tasapelistä saatu piste teki tikkurilalaisille todella hyvää, sillä joukkue osoitti olevansa edelleen vahvasti mukana mitalitaistelussa. Eilisellä kierroksella päähuomion varasti HJK varmistettuaan Naisten liigan mestaruuden kotivoitollaan Kuopion Palloseurasta. Samalla vahvistui myös Hongan kakkossija. Taistelu pronssista sen sijaan tiivistyi entisestään, kun JyPK otti vierasvoiton Åland Unitedista.

– Kuten aiemmatkin kohtaamiset joukkueiden välillä, niin myös tällä kertaa olimme tiukassa kamppailussa Hongan vieraana. Ottelusta tuli odotusten mukaan vähämaalinen ja tasainen. Joukkueemme pelisuunnitelma toimi hyvin ja saimme luotua riittävän määrän tilanteita Hongan maalinedustalle. Johtomaali oli näyttävä Topran yksilösuoritus, summasi päävalmentaja Kaijasilta tasapelin jälkeen.

TiPS pelaa seuraavan kerran kahden viikon kuluttua Jyväskylän Harjulla. Liigan päätöskierroksella TiPS pelaa kotona Åland Unitedia vastaan.

 

TiPS yläloppusarjassa

la 12.10 klo 15.00 JyPK-TiPS Jyväskylä Harjun stadion

su 20.10. klo 14.00 TiPS-Åland United Tikkurilan urheilupuisto

 

TiPS avaus:

1 Riina Isokääntä

2 Emmi Siren

4 Oona Siren

5 Ronja Isokääntä

6 Laura Kölhi

7 Linda Kaijasilta –> 46´ Moona Talka

8 Eerika Hämäläinen

10 Jenna Topra

11 Aino Martikainen

14 Nora Lehto

23 Elli-Noora Kaunilainen –> 84´ Heljä Jokela

 

Vaihtopelaajat

3 Joanna Tynnilä

15 Heljä Jokela

17 Moonat Talka

19 Neea Hassinen