TiPS Tapiolaan lauantaina  

TiPS Tapiolaan lauantaina

 

TiPS matkaa lauantaina 28.9. Espoon Tapiolaan Naisten liigan kolmanneksi viimeisen kierroksen otteluun, jossa se kohtaa FC Hongan.

Honka varmisti viime viikonlopun vierasvoitollaan Jyväskylässä hopeamitalin. Periaatteessa espoolaisilla on vielä mahdollisuus mestaruuteenkin, mutta se vaatisi sarjakärki HJK:lta melkoista kompastelua.

TiPS on aloittanut yläloppusarjan kahdella tappiolla. Tällä hetkellä TiPS on sarjataulukossa neljäntenä. Mitalitaistelussa mukana pysyminen edellyttää pistepussin avaamista mielellään jo tässä pelissä.

Runkosarjassa joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti. Ensin huhtikuussa Honka haki 0-1 vierasvoiton Tikkurilasta ja heinäkuussa tasattiin pisteet Espoossa 1-1- tuloksella.

– Edelliset keskinäiset ottelut ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia. Molemmat joukkueet osaavat värikkään hyökkäyspelin salat ja odotankin mielenkiintoista kohtaamista Espoossa. Honka on pelannut erinomaista puolustuspeliä tällä kaudella, joten vihreät saavat erinomaisen vastustajan huomenna, kertoo TiPS-päävalmentaja Petteri Kaijasilta huomisen ottelun aattona.

 

Honka-TiPS Tapiolan nurmella la 28.9. klo 14.00

Ottelu on nähtävissä myös Elisa Viihde Sportilla.

 

TiPS yläloppusarjassa

la 28.9. klo 14.00 FC Honka-TiPS Tapiolan urheilupuisto

la 12.10 klo 15.00 JyPK-TiPS Jyväskylä Harjun stadion

su 20.10. klo 14.00 TiPS-Åland United Tikkurilan urheilupuisto