Pelaajasopimuksia kaudelle 2020

Pelaajasopimuksia kaudelle 2020

 

Naisten liiga on erittäin jännittävässä vaiheessa, kun yläloppusarjassa on jäljellä vielä kolme kierrosta. TiPS on yhä edelleen mukana taistelussa pronssimitaleista. Tikkurilalaisten pelit jatkuvat lauantaina 28.9. klo 14 Tapiolassa pelattavalla FC Honka-TiPS -ottelulla.

TiPS haluaa haluaa tarjota pelaajille parhaan mahdollisen ympäristön pelaajakehitykselle. Kauden 2020 valmennuksen osalta uutisoitiin jo aiemmin aiemmin valmennuskaksikon Pauliina Miettinen ja Emma Tillander osalta.

Pelaajien kanssa on käyty keskusteluja nykyisten pelaajien jatkosta TiPS-väreissä myös kaudella 2020. Pelaajasopimusneuvotteluissa on nyt päästy siihen tilanteeseen, että voimmekin ylpeänä esitellä viisi ensimmäistä pelaajasopimusta. Tikkurilalaisten pelaajarunko tulee ensi kaudella säilymään pitkälti nykyisenä. Tähän kun lisätään muutama täsmähankintana tehtävä vahvistus, niin ollaan varmasti tulevalla kaudellakin mitalitaistelussa mukana.

Tikkurilan Palloseuran kanssa sopimuksen kaudesta 2020 ovat sopineet seuraavat pelaajat:

  • Nora Lehto
  • Emmi Siren
  • Oona Siren
  • Jenna Topra
  • Joanna Tynnilä