HJK lauantaina vierailulle Tikkurilaan

HJK lauantaina vierailulle Tikkurilaan

 

Naisten liigassa karkutielle karannut HJK saapuu lauantaina 21.9. Tikkurilaan yläloppusarjan toisen kierroksen otteluun. Peli alkaa Tikkurilan urheilupuistossa klo 15.00.

HJK aloitti viime viikonloppuna yläloppusarjan kotivoitolla jyväskyläläisestä JyPK:istä. Kotijoukkue TiPS puolestaan kärsi tappio Kuopion Palloseuralle. Vantaalaisittain lähtökohdat otteluun ovat selvät. Pisteitä tarvitaan taistelussa mitaleista. Ennen viikonlopun kierrosta TiPS on sarjakolmosena. Kahdeksan pistettä tikkurilalaisten edellä kiihdyttää FC Honka, ja toisaalta heti takana vain kahden pisteen takamatkalla hengittävät Åland United ja KuPS.

– Klubi on mestaruudessa vahvasti kiinni, saamme parhaan mahdollisen vastustajan Tikkurilaan. Kova ja nimekäs vastustaja siis saadaan vihreiden vieraaksi. Meillä on tahtotilana nostaa pelillistä tasoa viime lauantaista taas omalta osaltamme ja uskomme, että pelistä saadaan viikonloppuna vauhdikas ja yleisöystävällinen. Maaleja nähdään, lupaa TiPS-päävalmentaja Petteri Kaijasilta.

 

TiPS-HJK Tikkurilan nurmella la 21.9. klo 15.00.

Otteluliput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

 

Ottelu on nähtävissä myös Elisa Viihde Sportilla.

 

 

TiPS yläloppusarjassa

la 21.9. klo 15.00 TiPS-HJK Tikkurilan urheilupuisto

la 28.9. klo 14.00 FC Honka-TiPS Tapiolan urheilupuisto

la 12.10 klo 15.00 JyPK-TiPS Jyväskylä Harjun stadion

su 20.10. klo 14.00 TiPS-Åland United Tikkurilan urheilupuisto