Uusi iskulause, viestimme tulevaisuuteen

Tikkurilan Palloseuran tunsi Sponsor Insight Finlandin vuoden 2018 tutkimuksen mukaan vähintään nimeltä 17 % koko Suomen ja 26 % pääkaupunkiseudun aikuisväestöstä. Se tarkoittaa n. 770.000 aikuista. Naisjoukkueemme menestyksen ja koko Naisten Liigan saaman huomion ja TV-näkyvyyden myötä tunnettavuutemme on vahvassa kasvussa. Haluamme omalta osaltamme pitää huolen siitä, että meidät tunnetaan ”oikein” ja oikeista asioista.

Tunnetuilla jalkapalloseuroilla on omat iskulauseensa eli sloganinsa. Esimerkkejä näistä ovat FC Barcelona – Més que un club (Enemmän kuin klubi), Athletico Madrid – Un sentimiento, una pasión inexplicable (Tunne, selittämätön intohimo), Bayer Munchen – Mia san mia (Me olemme me), Juventus – Black and White and more (Mustaa ja valkoista ja enemmän), Liverpool Football Club – Poetry in Motion (Runoutta liikkeessä) jne. Tikkurilan Palloseura liittyi joukkoon julkaisemalla oman ja tästä lähtien ainoan virallisen sloganinsa

TiPS – Jalkapalloa Vihreällä Sykkeellä

Mitä me viestimme?

Uusi iskulauseemme muodostuu kolmesta sanasta, joilla kuvaamme seuramme toimintaa.
Jalkapalloa; Tikkurilan Palloseura on jalkapalloseura, joka mahdollistaa kilpailemisen ja harrastamisen turvallisessa ympäristössä ja arvomaailmassa kaikille ikäluokille.
Vihreällä; Vihreä kuvastaa terveyttä ja luontoa, joista huolehtiminen luo perustan hyvälle elämälle ja tulevaisuudelle. Väri piristää, ilahduttaa ja auttaa ongelmien ratkaisemisessa. Tikkurilan Palloseurassa me huolehdimme jäsentemme, erityisesti nuorten, terveellisistä elämäntavoista ja mahdollisuudesta iloa tuottavaan harrastukseen kilpailukykyisissä puitteissa.
Sykkeellä; Syke liitetään sydämeen, joka on elämänvoiman, ajatusten, tunteiden ja järkeilyn koti. Pelaajien kehitys tavoitteellisessa, mutta positiivisessa ympäristössä on toimintamme keskiössä. Rakkaus innovatiiviseen jalkapalloon tuo peliimme sykettä. Valmennusmetodiikkamme peruspilarit ovat luovuus, lahjakkuus, innovaatio, tunteet, arvot ja tiede.
Sosiaalisesta mediasta löydät meidät #VihreälläSykkeellä ja kannustusjoukoille avaamme kaudelle 2020 verkkosivun vihreallasykkeella.fi

Mitä te viestitte?

Ovatko yrityksenne elämänarvot saman tapaisia? Siinä tapauksessa yhteistyö TiPSin kanssa on tehokas tapa vahvistaa imagoanne markkinoilla.

https://www.tikkurilanpalloseura.fi/yrityksille/tipspons/

Katin Kauneuskulma TiPS – kumppaniksi!

Erikoisosaamisena iho ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi Katin Kauneuskulma on ihonhoidon asiantuntijaliike; olemme palvelleet asiakkaitamme jo 30 vuotta. Tarjoamme erikoishoitopalveluja, -tuotteita ja ammattilaisratkaisuja ihonhoitoon. Meiltä myös

Lue lisää »YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​