Nyt taistellaan mitaleista – Vantaan parasta futista huomenna Tikkurilassa

Nyt taistellaan mitaleista – Vantaan parasta futista huomenna Tikkurilassa

 

Naisten liigan yläloppusarja käynnistyy huomenna Tikkurilan nurmella ottelulla TiPS-KuPS.

TiPS lähtee yläloppusarjan viiden viikon ja viiden ottelun härkäviikkoihin sarjataulukon kolmosena. Yksikään sijoitus ei kuitenkaan ole vielä kirkossa kuulutettu. Naisten Liiga on nimittäin tänä vuonna urheilullisesta näkökulmasta parempi, jännittävämpi ja tasaisempi kuin vuosiin. Yläloppusarjaan säilyi todellista jännitystä. Kärkisijoja pitävät hallussaan HJK ja FC Honka ennen TiPSiä. Tikkurilalaisten takana sarjataulukossa vaanivat vaaralliset Åland United, KuPS ja JyPK.

TiPS pelasi pitkälti nykyisellä joukkueellaan Naisten Ykköstä kaudella 2017. Joukkue dominoi sarjaa, ja nousikin kauden päätteeksi Naisten liigaan. Kausi 2018 oli paria pelaajaa lukuun ottamatta vielä B-juniori-ikäiselle joukkueelle eräänlaista opettelua. Sarjapaikka saatiin varmistettua vasta alaloppusarjan päätteeksi. Tällä kaudella meno on kuitenkin ollut alusta alkaen aivan toisenlaista. Tämänvuotisen joukkueen runko on lähes sama kuin edellisellä kaudella. Tälle kaudelle mukaan on tullut muutama uusi pelaaja, mutta joukkueen keski-ikä on edelleen Naisten liigan nuorin. Tällä joukkueella Vantaalla taistellaan nyt Naisten Liigan mitaleista.

Nyt kannattaa hypätä mukaan vihreään junaan!

 

Muistathan että FUTIS ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ.

TiPS-KuPS la 14.9. Tikkurilan nurmi klo 14.00.

Otteluliput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

 

Ottelu nähtävissä suorana myös Elisa Viihde Sport -kanavalla.

 

Emma Järvinen uusiin haasteisiin

Emma Järvinen siirtyy organisoimaan Hjk:n kaupunginosajoukkueiden toimintaa, ja jättää tehtävät Tikkurilan Palloseurassa. Emman terveiset kaikille tipsiläisille: ”Olen kiitollinen ajastani TiPS:ssa, jossa olen oppinut todella paljon

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!