Naisten liiga huipentuu syys-lokakuussa  

Naisten liiga huipentuu syys-lokakuussa

 

TiPS aloittaa Naisten liigan yläloppusarjan ottelunsa huomenna lauantaina, kun joukkue saa vieraaksi Kuopion Palloseuran. Tästä pelistä alkaa viisi viikkoa ja viisi ottelua kestävä kauden huipentuma, joka päättyy sunnuntaina 20.10 pelattavaan liigan päätöskierrokseen.

Lauantain otteluun lähdetään jännittävässä asetelmassa. KuPS onnistui kaventamaan joukkueiden välisen piste-eron viiteen pisteeseen voitettuaan TiPS:in kotikentällään Kuopiossa runkosarjan päätöskierroksen pelissä. Mitalitaistelun kannalta heti tällä ensimmäisellä kierroksella on suuri merkitys. Piste-erot ovat vielä sen verran pieniä kaikkien yläloppusarjan kuuden joukkueen välillä, että mitä tahansa voi vielä tapahtua. TiPS haluaa nyt palata takaisin voittokantaan edellisen pelin tappion jälkeen.

– Yläloppusarja saadaan nyt käyntiin ja vastaan asettuu meille vaikeaksi osoittautunut vastustaja KuPS. Saimme lähteä muutama viikko sitten Kuopiosta ilman pisteitä 1-0 tappiolla. Nyt kotiottelussa haluamme antaa vihreän voitokkaan vastineen ja saada näin taistelun sijoituksista positiivisesti liikkeelle. Joukkue on valmiina ja nälkäisenä, ennakoi päävalmentaja Petteri Kaijasilta huomista ottelua ja alkavaa yläloppusarjaa.

 

TiPS-KuPS Tikkurilan nurmella la 14.9. klo 14.00. Otteluliput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

 

Ottelu on nähtävissä myös Elisa Viihde Sportilla.

 

TiPS yläloppusarjassa

la 14.9. klo 14.00 TiPS-KuPS Tikkurilan urheilupuisto

la 21.9. klo 15.00 TiPS-HJK Tikkurilan urheilupuisto

la 28.9. klo 14.00 FC Honka-TiPS Tapiolan urheilupuisto

la 12.10 klo 15.00 JyPK-TiPS Jyväskylä Harjun stadion

su 20.10. klo 14.00 TiPS-Åland United Tikkurilan urheilupuisto

Emma Järvinen uusiin haasteisiin

Emma Järvinen siirtyy organisoimaan Hjk:n kaupunginosajoukkueiden toimintaa, ja jättää tehtävät Tikkurilan Palloseurassa. Emman terveiset kaikille tipsiläisille: ”Olen kiitollinen ajastani TiPS:ssa, jossa olen oppinut todella paljon

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!