TiPS hakee mitalia yläloppusarjasta

TiPS hakee mitalia yläloppusarjasta

 

Naisten Liigan yläloppusarja käynnistyy lauantaina 14.9. TiPS saa tuolloin kotiotteluun Tikkurilaan vastaansa Kuopion Palloseuran.

TiPS lähtee kuuden joukkueen yksinkertaisena sarjana pelattavaan yläloppusarjaan sarjakolmosena. Eroa toisena olevaan FC Honkaan on kahdeksan pistettä. Tikkurilalaisten takana olevat Åland United ja KuPS ovat tasapisteissä ja viisi pistettä TiPSiä jäljessä. Yläloppusarjasta onkin odotettavissa huikean jännittävä. Kaikilla otteluilla on iso merkitys, eikä yhtään mitalia ole vielä jaettu. Upea futissyksy siis odotettavissa.

– Meillä on enää 5 kovaa peliä jäljellä, parhaat joukkueet selvittivät tiensä yläloppusarjaan. Lähtökohta yläloppusarjaan on selvä, helppoja pelejä ei ole kenelläkään tiedossa ja yllätyksiä varmasti nähdään. Meillä on loistavat asemat lähteä taistelemaan sijoituksista yläloppusarjaan kolmannelta sijalta. Jokaisessa jäljellä olevassa pelissä haemme kolmen pisteen tulosta, se on selvä, summaa TiPS-päävalmentaja Petteri Kaijasilta joukkueen odotuksen reilun viikon kuluttua alkavassa yläloppusarjassa.

 

TiPS yläloppusarjassa

la 14.9. klo 14.00 TiPS-KuPS Tikkurilan urheilupuisto

la 21.9. klo 15.00 TiPS-HJK Tikkurilan urheilupuisto

la 28.9. klo 14.00 FC Honka-TiPS Tapiolan urheilupuisto

la 12.10 klo 15.00 JyPK-TiPS Jyväskylä Harjun stadion

su 20.10. klo 14.00 TiPS-Åland United Tikkurilan urheilupuisto