Mauri Holappa Tikkurilan Palloseuran valmennuspäälliköksi

IHK:ssa junioripäällikkönä aikaisemmin toiminut Mauri Holappa (JVK) siirtyy Tikkurilan Palloseuraan. Holappa aloitti jo elokuussa TiPS P04, P11 ja Urhea -joukkueiden valmennuksessa ja siirtyy valittuun poikien U9-U14 valmennuspäällikön tehtävään 1.11.2019 alkaen.

”Positiiviset fiilikset heti ensimmäisistä päivistä alkaen. Joukkueissa tuntuu olevan erittäin aktiiviset pelaajat ja taustat. Voimme tarjota TiPSissä kaikille pelaajille erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä. Lisäksi suuret odotukset varsinkin Urhea-toiminnasta.” Mauri Holappa kertoo alkutunnelmista.

”Neuvottelimme Maukan kanssa keväällä pitkään, ja lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä. Saimme seuraamme rautaisen ammattilaisen, joka on tehnyt erittäin hyvää työtä parin vuoden ajan Hakkilassa. Kieltämättä odotukset ovat nyt korkealla.” toiminnanjohtaja Tapio Rostedt veistelee hymyillen.

Holappa on entinen Suomen pääsarja- ja Veikkausliigapelaaja. Holappa pelasi yli 100 ottelua mm.  Rovaniemen Palloseurassa ja Valkeakosken Hakassa. Lisäksi Holappa on pelannut Ruotsissa 80 peliä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Valmentajana Holappa on ollut Veikkausliigassa Rovaniemen Palloseura peräsimessä ja kartuttanut kokemusta Ruotsista Djurgårdenissa nostaen joukkueen Ruotsin pääsarjaan Damallsvenskaniin. Lisäksi hänellä on monipuolista kokemusta tyttöjen ja poikien juniorivalmentamisesta.

Tervetuloa Maukka Tikkurilaan!

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!