TiPS matkustaa Kuopioon runkosarjan viimeiseen otteluun  

TiPS matkustaa Kuopioon runkosarjan viimeiseen otteluun

 

Tikkurila Palloseura suuntaa viikonlopuksi Kuopioon Naisten liigan runkosarjan viimeisen kierroksen otteluun.

Sekä kotijoukkue KuPS että TiPS ovat jo kumpikin varmistaneet ylemmän loppusarjan paikkansa. Peli on kuitenkin ehdottoman tärkeä kummallekin joukkueelle, sillä runkosarjan pisteet siirtyvät sellaisinaan joukkueen mukana yläloppusarjaan. TiPS haluaa vahvistaa asemiaan mitalitaistelussa, kun taas kuopiolaiset haluavat varmasti aloittaa loppukirin ja pyrkivät kuromaan tikkurilalaisten etumatkaa kiinni. Piste-ero on tällä hetkellä siis 8 pistettä. Sarjakolmosella TiPS:illä on koossa 31 pistettä, jaetulla neljännellä sijalla olevalla KuPS:illa on 23 pistettä.

KuPS on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan, kun taas TiPS ei ole kesätauon jälkeen kärsinyt tappiota. Heinäkuun alusta saakka TiPS on saavuttanut kuudessa liigaottelussaan neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Viimeisimpänä viime viikonlopulta maalirikas 4-4 -kotitasapeli JyPK:in kanssa.

KuPS-TiPS Savon Sanomat Areena lauantaina 24.8. klo 14.00