Seura järjestää SmartFootball infotilaisuuden

Tikkurilan Palloseura järjestää kaikille avoimen tutustumis- ja infotilaisuuden.
Kaikki jalkapalloa pelaavat tai sen aloittamista harkitsevat nuoret ja heidän vanhempansa ovat tervetulleita tutustumaan espanjalaiseen SmartFootball-valmennusmenetelmään. Tikkurilan Lukion auditoriossa aiheesta kertovat SmartFootball-valmennuskouluttajamme Espanjasta sekä paikalliset valmennusasiantuntijamme. Tapahtuman tarkoituksena on avata niin vanhemmille kuin pelaajille valmennusmenetelmän käytäntöjä.
Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta ja ilmoittaudu sivulta https://www.tikkurilanpalloseura.fi/smartfootball/

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!