Tikkurilan Palloseura järjestää kaikille avoimen tutustumis- ja infotilaisuuden.
Kaikki jalkapalloa pelaavat tai sen aloittamista harkitsevat nuoret ja heidän vanhempansa ovat tervetulleita tutustumaan espanjalaiseen SmartFootball-valmennusmenetelmään. Tikkurilan Lukion auditoriossa aiheesta kertovat SmartFootball-valmennuskouluttajamme Espanjasta sekä paikalliset valmennusasiantuntijamme. Tapahtuman tarkoituksena on avata niin vanhemmille kuin pelaajille valmennusmenetelmän käytäntöjä.
Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta ja ilmoittaudu sivulta https://www.tikkurilanpalloseura.fi/smartfootball/

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​