Jouko Harjunpää TiPSin urheilujohtajaksi

Veikkausliiga-seura Honkaa aikanaan pyörittänyt ja Pallohonka Oy:n omistajana toiminut Jouko Harjunpää toimii nykyään Vantaan Kivistöön rakentuvan Arena 3.3 stadionin promoottorina, ja astuu nyt Itä-Vantaan jättiläisen isoihin saapaisiin.

Jouko Harjunpää, TiPS hallituksen jäsen, on valittu seuran urheilujohtajaksi. Jokke vastaa jatkossa yhdessä toiminnanjohtaja Tapio Rostedtin kanssa hallitukselle Naisten ja Miesten edustusjoukkueiden valmennustiimeistä, toiminnasta ja pelaajahankinnoista.

Emma Järvinen uusiin haasteisiin

Emma Järvinen siirtyy organisoimaan Hjk:n kaupunginosajoukkueiden toimintaa, ja jättää tehtävät Tikkurilan Palloseurassa. Emman terveiset kaikille tipsiläisille: ”Olen kiitollinen ajastani TiPS:ssa, jossa olen oppinut todella paljon