JyPK vieraaksi runkosarjan viimeiseen kotiotteluun

Vahvasti Naisten Liigan sarjakolmosena oleva TiPS saa huomenna vieraakseen jyväskyläläisen JyPK:in. Huominen ottelukierros on liigan runkosarjan toiseksi viimeinen. Peli on tärkeä molemmille, sillä kaikki runkosarjassa saavutetut pisteet kulkevat joukkueiden mukana myös jatkopeleihin. TiPS on jo varmistanut ylemmän loppusarjan paikkansa, mutta lisäpisteet totta kai kelpaavat. TiPS ei ole kesätauon jälkeen hävinnyt kertaakaan. Koossa on yksi tasapeli ja sen perään neljä komeaa voittoa. Lisäksi Naisten Suomen Cupissa kaatui FC Honka TBSM. JyPK puolestaan joutuu vielä tekemään työtä saavuttaakseen ylemmän jatkosarjan paikan, jota se tietenkin havittelee.

Helpolla ei kotijoukkue huomenna pääse. Jyväskyläläiset ovat nimittäin pelanneet nyt viisi tappiotonta ottelua. Joukkue on vaarallinen, mistä on osoituksena viime kierroksen vierastasapeli HJK:ta vastaan.

TiPSin ja JyPK:in kohtaamisissa on muuten sellainen pieni mielenkiintoinen yksityiskohta, että TiPS ei viime eikä tällä kaudella ole kertaakaan kyennyt nappaamaan jyväskyläläisiltä täyttä pistepottia. Tältä osin tilanne tulee muuttumaan huomenna!

– TiPS hakee revanssia Jyväskylästä, jäätiin hyvästä pelistä huolimatta pisteittä. Nyt lähdetään hakemaan kotivoittoa. Viime kierroksella vastustaja haki hienon vierastasurin HJK:lta, joten vaikea vastustaja on tulossa Vantaalle, ennakoi päävalmentaja Petteri Kaijasilta huomista ottelua.

Huominen ottelu lähetetään suorana lähetyksenä SolidSport-palvelussa. Linkki otteluun https://solidsport.com/tipsnaiset/watch/tips-jypk

TiPS-JyPK Tikkurilan nurmi la 17.8. klo 16.00

Otteluliput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

.

TiPS Naisten tulevat runkosarjan pelit:

La 24.8. klo 14.00 KuPS-TiPS Savon Sanomat Areena