TiPS vieraspelireissulle Ouluun

TiPS vieraspelireissulle Ouluun

Naisten Liigan sarjakolmonen TiPS matkustaa tulevana lauantaina Ouluun, missä se kohtaa Castrenin tekonurmella ONS:in Naisten Liigan ottelussa.

Asetelmat ottelun ovat selvät kummankin joukkueen kannalta. Kotijoukkue ONS on sarjassa toiseksi viimeisenä ja tarvitsee kipeästi kotivoittoa pistepotin kasvattamiseksi. ONS on kauden aikana voittanut vain neljä ottelua. Viimeisin voitto tuli 13.7. Tammelan stadionilla, missä se otti komean vierasvoiton Ilveksestä. Tupsukorvat kaatuivat tuolloin maalein 2-4.

TiPS puolestaan kerää pisteitä kierroksesta toiseen. Vihreäsydämiset eivät ole kesätauolta palattuaan hävinneet vielä kertaakaan. Hankittuna on ensin katkera vierastasapeli FC Hongan kanssa, mutta sen jälkeen voitot IK Myranista, TPS:stä ja Ilveksestä. Viime viikonloppuna joukkue pelasi Naisten Suomen Cupin Superkierroksen pelin FC Hongan TBSM-joukkuetta vastaan. Peli ei ollut tikkurilalaisittain suurta ilotulitusta, mutta TiPS osoitti kykenevänsä vahvalla rutiinillaan hoitamaan otteluita myös huonompina päivinään. TiPS etenikin voitolla suoraan vuodenvaihteen jälkeen pelattavaan lohkovaiheeseen.

Naisten liigan runkosarjassa on nyt pelaamatta enää kolme kierrosta. Lauantain vieraspelin jälkeen TiPS pelaa vielä kotonaan la 17.8. jyväskyläläistä JyPK:iä vastaan ja runkosarjan päätöskierroksella 24.8. vierasottelun KuPS:ia vastaan.

TiPS Naisten tulevat pelit:

La 10.8. klo 15.00 ONS-TiPS Castrerin tn

La 17.8. klo 16.00 TiPS-JyPK Tikkurilan nurmi

La 24.8. klo 14.00 KuPS-TiPS Savon Sanomat Areena