Maksuttomat futisesittelyt päiväkotiryhmille

Tikkurilan Palloseura järjestää Päiväkotien jalkapallon tutustumiskäyntejä 2019 syksyllä.

Tarkoituksena on tarjota jalkapallon tutustumiskäyntejä suur-Tikkurilan ja Hakunilan alueen päiväkodeissa. Ohjaajamme tulevat mielellään päiväkodille liikuttamaan lapsia. Kohderyhmä on 5-6 -vuotiaat lapset. Aloitamme kiertueen elokuussa ja jatkamme toimintaa aina joulukuun alkuun saakka.

Tavoitteenamme on  saada lapsille lisää liikuntaa, innostaa heitä liikuntaan ja palloiluun. Toimintaa voidaan järjestää sekä sisällä (talviaikana omassa salissanne) että keväällä ulkona. Teillä on myös mahdollisuus varata päiväkodin käyttöön Tikkurilan urheilupuiston tekonurmikentän tai lämmitetyn kuplahallin, jonne tulemme mielellämme vetämään futis -esittelyt.

Varattavissa olevat TiPS futis -esittelyt: Arkisin klo 9.00-11.00

Ohjaajamme innostavat lapsia liikkumaan ja futisseikkailuun jalkapallon maailmaan. Rakennamme päiväkotikohtaisen ohjelman temppufutisratoineen ja palloleikkeineen. Tuomme mukanamme kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet. Ohjaajamme ohjaavat toiminnan.

Ilmoittautuminen, varaukset ja lisätiedot:

topias.tiainen@hotmail.fi

Toiminta on täysin maksutonta päiväkodeille. Haemme Vantaan kaupungilta avustusta ohjaajakuluihin.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle. www.tikkurilanpalloseura.fi