TiPS voittoon Cupissa

TiPS voittoon Cupissa

FC Honka TBSM-TiPS 0-3 (0-1)

20’ Roosa Ariyo

77’ Nora Lehto

81’ Nora Lehto

Tips pelasi Naisten Suomen Cupin Superkierroksella la 3.8. Tapiolassa voitokkaan vierasottelun Hongan B-tyttöjen SM-sarjajoukkuetta vastaan. Peli ei ollut mitään suurta ilotulitusta, mutta liigajoukkue teki sen mitä vaadittiin, eli hoiti itsensä vierasvoitolla tammi-helmikuussa pelattavaan lohkovaiheeseen.

– Cup-ottelusta saavutettiin se mitä haettiin, eli voitto. Siinä tärkein. Pelin tempo pysyi melko matalana, mutta loimme tästä huolimatta ison määrän maalipaikkoja. Vastustajalle myös iso kiitos ja hatunnosto, sillä he pelasivat kurinalaisesti puolustuspeliään suuren osan ottelusta. Hongan maalivahti teki upeita torjuntoja läpi ottelun. Nyt alkaa keskittyminen taas seuraavaan liigaotteluumme Oulussa, summasi TiPS-valmentaja Petteri Kaijasilta Cup-viikonlopun jälkeen.

TiPS kohtaa seuraavaksi Naisten Liigassa oululaisen ONS:in. Ottelu pelataan la 10.8. Castrenin tekonurmella. Joukkueen seuraava kotiottelu Tikkurilassa pelataan la 17.8., kun jyväskyläläinen JyPK saapuu vieraspeliin.

.

TiPS avaus la 3.8.:

2 Emmi Siren –> 58´ Elli-Noora Kainulainen

3 Joanna Tynnilä

4 Oona Siren

5 Ronja Isokääntä

6 Lara Kölhi

7 Linda Kaijasilta

8 Eerika Hämäläinen

9 Roosa Ariyo –> 58´ Jenna Topra

11 Aino Martikainen

16 Henriikka Mäkelä

17 Moona Talka  –> 58´ Nora Lehto

.

Vaihtopelaajat

1 Riina Isokääntä

10 Jenna Topra

14 Nora Lehto

18 Waranya Chaimuk

23 Elli-Noora Kainulainen