TiPS aloittaa Cup-taipaleensa lauantaina Tapiolassa

TiPS aloittaa Cup-taipaleensa lauantaina Tapiolassa

TiPS kohtaa Naisten Suomen Cupissa lauantaina 3.8. FC Hongan B-tyttöjen SM-joukkueen. Peli pelataan Tapiolan urheilupuistossa alkaen klo 17.00.

Ottelu on ns. Superkierroksen peli. Pelin voittaja jatkaa suoraan talvella pelattavaan lohkovaiheeseen, kun taas häviäjä jatkaa cupin taivaltaan seuraavalle karsintakierrokselle.

Vuosi sitten TiPS kukisti samaisella Superkierroksella HPS/2:n. Tikkurilalaisten tie vei tuolloin suoraan talvella pelattuun lohkovaiheeseen, missä samassa lohkossa pelasivat Ilves ja PK-35 Vantaa. TiPS meni lohkovaiheesta jatkoon, mutta puolivälieräottelussa se hävisi kotikentällään Åland Unitedille. Cup-taival päätyi tuolloin siihen.

TiPS on pelannut tämä kauden Naisten Liigassa erinomaisesti, ja sen sarjasijoitus on tällä hetkellä kolmas. Kesätauon jälkeen joukkue on pelannut neljä ottelua, joissa tikkurilalaisten jalkoihin ovat jääneet IK Myran, TPS ja Ilves. Fc Hongan liigajoukkueen kanssa TiPS pelasi erinomaisen vierastasapelin. Lauantaina vastassa on saman seuran B-tyttöjoukkue.

FC Honka TBSM-TiPS Tapiolan urheilupuistossa la 3.8. klo 17.00