Tiukkavireinen TiPS haastaa Ilveksen

Tiukkavireinen TiPS haastaa Ilveksen

Naisten Liigan sarjakolmonen TiPS matkaa lauantaina 27.7. Tampereen Ilveksen vieraaksi. Peli pelataan Tammelan stadionilla klo 15.00 alkaen.

Naisten Liigan runkosarjaa on nyt pelattu 14 kierrosta. Sarja on tasaisempi, jännittävämpi ja kiinnostavampi kuin pitkiin aikoihin. Piste-erot kärki- ja keskikastin joukkueiden väleillä ovat pieniä, joten jäljellä olevien liigan runkosarjan peleillä onkin siten valtavan suuri merkitys. Hieno futiskesä on käynnissä, ja upeammaksi tämä tästä vain kehittyy, kunhan Naisten Liigassa päästään pelaamaan syyskierrosten ratkaisumatseja.

TiPS on tällä hetkellä sarjakolmosena 24 pisteellä. Ilves on kerännyt pisteitä 12, sijoituksen ollessa kahdeksas. Ilves on pelannut kesätauon jälkeen jo kuusi peliä, joista sillä on koossa yksi voitto, yksi tasapeli ja neljä tappiota. TiPS on pelannut tauon jälkeen kolme peliä ilman tappiota. Koossa on tasapeli Honkaa vastaan vieraissa, ja sen jälkeen kotivoitot ensin IK Myranista ja viime lauantaina TPS:stä.

TiPS lienee monen naisfutiksen seuraajan mielestä huomisessa ottelussa ennakkosuosikki. Tikkurilalaisten leirissä huomiseen peliin ja tamperelaisvastustajaan suhtaudutaan kuitenkin kunnioittavasti ja terveen nöyrästi.

– Ilves on rohkeasti pelaava joukkue, odotan hyvää pelillistä vastustajaa lauantaina vastaan. Meidän pitää valmistautua erittäin hyvin, pisteiden saaminen vaatii ehjää kokonaisuutta. Kuuma ilma tuo varmasti oman värinsä peliin, pohtii TiPS päävalmentaja Petteri Kaijasilta ottelun alla.

Huominen peli on jo itsessään katsomisen arvoinen. Oman lisämausteensa tuo Naisten Liigaa tällä kaudella pelaavien seurojen ja Palloliiton yhteinen #naistenliigatekeehyvää -kampanja. Huomisessa pelissä on vapaaehtoinen pääsymaksu, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä TAYSin uuden lastenklinikan lelukassaan. Hyvä Ilves!

.

.

TiPS Naisten tulevat pelit:

La 27.7. klo 15.00 Ilves-TiPS Tammela

La 3.8. klo 17.00 FC Honka TBSM-TiPS Tapiolan urheilupuisto (Naisten Suomen Cup)

La 10.8. klo 15.00 ONS-TiPS Castrerin tn

La 17.8. klo 16.00 TiPS-JyPK Tikkurilan nurmi

La 24.8. klo 14.00 KuPS-TiPS Savon Sanomat Areena