TiPS ei antanut TPS:lle mahdollisuuksia Tikkurilan helteessä

TiPS ei antanut TPS:lle mahdollisuuksia Tikkurilan helteessä

TiPS voitti lauantaina Tikkurilan urheilupuiston nurmella pelatussa Naisten Liigan ottelussa Turun Palloseuran maalein 1-0. Tikkurilalaisten maalintekijä oli Jenna Topra. Maali syntyi jo ottelun 12. peliminuutilla.

Voitto oli TiPS:ille erittäin tärkeä tasaisessa Naisten liigassa. TiPS jatkaa nyt sarjakolmosena, kun liigan runkosarjaa on jäljellä kolmen ottelun verran. runkosarjan jälkeen joukkueet jaetaan ylä- ja alaloppusarjaan.

Peli oli kokonaisuudessaan vahvaa tikkurilalaisten hallintaa, joskin tehot jäivät vielä uupumaan. Helteellä oli varmasti oma syynsä asiaan.

– Värikäs kotiottelu. Me luotiin ensimmäisellä puoliajalla iso määrä maalipaikkoja, joista kuitenkin vain yksi saatiin verkon perukoille. Olisi pitänyt kyllä niistä paikoista tehdä useampi osuma. Tämä avasi TPS:lle vielä oivan taka-ajotilanteen ja muutaman hyvän maalipaikan sai vieraatkin ottelussa. Pelistä tärkeät kolme pistettä ja 5 tappiotonta ottelu putkeen nyt alla. Tästä on hyvä jatkaa, summasi päävalmentaja Petteri Kaijasilta ottelun.