TiPS tärkeään kotivoittoon helteisellä Tiksin nurmella

TiPS tärkeään kotivoittoon helteisellä Tiksin nurmella

TiPS voitti tänään kotonaan Tikkurilassa Turun Palloseuran maalein 1-0. Tikkurilalaisten maalintekijä oli Jenna Topra. Maali syntyi jo ottelun 12. peliminuutilla.

Voitto oli TiPS:ille erittäin tärkeä tasaisessa Naisten liigassa. TiPS jatkaa nyt sarjakolmosena, kun liigan runkosarjaa on jäljellä kolmen ottelun verran. runkosarjan jälkeen joukkueet jaetaan ylä- ja alaloppusarjaan.

Lauantai-iltapäivä oli tikkurilalaisittain kaikin puolin menestys. Tärkeintä oli tietenkin kotivoitto 1-0, mikä teki todella hyvää tiukassa sarjassa. Peli sai myös jalkapallon ystäviä mukavasti liikkeelle, sillä helteisestä katsomosta laskettiin kaikkiaan 249 katsojaa. TiPS Naisten pelissä kokeiltiin tänään lauantaina ensimmäistä kertaa livelähetystä, ja tätä suoraa lähetystä pelistä seurasi netissä kaikkiaan 75 katsojaa. TiPS Naiset kiinnostaa, ja kiinnostus vain kasvaa, kunhan Naisten Liiga vielä tästä etenee.

TiPS Naisten striimatut pelit voit katsoa myös myöhemmin haluamanasi ajankohtana. Ottelutallenteet voi katsoa kirjautumalla SolidSport-palveluun. TiPS Naisten ottelutallenteet löytyvät kanavalta https://solidsport.com/tipsnaiset/

TiPS Naiset pelaa seuraavan kerran kotona Tikkurilassa lauantaina 17.8. klo 16.00, jolloin Naisten liigan runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella tikkurilalaisten kotikuntoa tulee testaamaan JyPK Jyväskylästä.