TiPS saa vieraita Turusta

TiPS saa vieraita Turusta

TiPS kohtaa lauantaina 20.7. Tikkurilan nurmella yläloppusarjapaikkaa kärkkyvän Turun Palloseuran. TPS on sarjataulukossa 17 pisteessä eli juuri ylä- ja alaloppusarjaan oikeuttavien sijoitusten viivan alapuolella. Sen edellä on JyPK, jolla on pisteitä saman verran kuin turkulaisilla.

TPS on pelannut kesätauon jälkeen jo neljä peliä, joista sillä on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Voitot ovat tulleet Ilveksestä ja JyPK:istä. Tappioon päättyivät pelit KuPS:ia ja Åland Unitedia vastaan.

TiPS puolestaan on pelannut tauon jälkeen kaksi peliä. Ensin tasapeli vieraskentällä FC Honkaa vastaan, ja viime viikonloppuna kotivoitto IK Myranista maalein 5-1. TiPS hallitsi tuota ottelua alusta lähtien. Joukkueen peli oli rentoa, eikä vierasjoukkue kyennyt juurikaan haastamaan tikkurilalaisia. TiPS on tällä hetkelllä Naisten liigan sarjataulukossa kolmosena.

TiPS-TPS Tikkurilan nurmella la 20.7. klo 16.00.

Otteluliput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.