Moona Talka tehnyt sopimuksen TiPSin kanssa kaudesta 2020

Hyökkääjä Moona Talka (s. 1999) on solminut jatkosopimuksen TiPS:in liigajoukkueen kanssa kauden 2020 loppuun saakka.

”Tänään naisten liigajoukkueen pelaajille on pidetty seuran toimistolla infotilaisuus, jossa allekirjoittanut ja Jouko Harjunpää maalailivat seuraavien kausien tavoitteita ja isoja unelmia.” kertoo toiminnanjohtaja Tapio Rostedt

”Joukkueen kasaaminen on nyt alkanut ja Moona on tärkeä palanen tätä kokonaisuutta. Toivottavasti voimme kertoa muista uusista sopimuksista lähiaikoina.” lisää Tapio Rostedt

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.