TiPS palaa tauolta sarjakolmosena

TiPS palaa tauolta sarjakolmosena

Tikkurilan Palloseuran kesätauko päättyy perjantaina 5.7., kun se kohtaa Tapiolassa Naisten Liigan kierroksen kärkiottelussa sarjakakkosen FC Hongan. TiPS on sarjassa kolmantena. Huhtikuussa pelattu joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Tikkurilassa espoolaisten 0-1 voittoon.

Tämänvuotinen Naisten Liiga on ennätystasainen, sillä kaikkiaan kolme joukkuetta on nyt tasoissa 17 pisteessä. Näistä TiPS on taulukossa ylimpänä maalieronsa ansiosta. Tasapisteissä vantaalaisten kanssa on myös TPS ja KuPS. Taulukossa jäljempänä olevat joukkueet voivat myös parilla voitolla nousta kiinni mitalitaisteluun. Pääosalla joukkueista on runkosarjassa pelattuna 11 peliä, eli jäljellä on 7 ottelua. Runkosarjan kuusi parasta pelaavat yksinkertaisen yläloppusarjan ja neljä viimeiseksi jäänyttä kaksikertaisen alaloppusarjan. Runkosarjassa kerätyt pisteet siirtyvät mukaan loppusarjoihin.

TiPS palaa nyt reilun kuukauden mittaiselta kesätauolta. Joukkue kohtasi edellisessä sarjapelissään 3.6. HJK:n. Kyseessä oli HJK:n kauden ensimmäinen pistemenetys, kun peli päättyi tasalukemiin 1-1. Kesätauko on käytetty pieneen lepäilyyn ja viimeisen noin kahden viikon ajan valmistautumiseen huippujännittävään loppukauteen.

TiPS Naisten jäljellä olevat pelit runkosarjassa:

Pe 5.7. 18.00 Honka-TiPS Tapiolan nurmi (Elisa Viihde)

La 13.7. 15.00 TiPS-IK Myran Tikkurilan nurmi (YLE)

La 20.7. 16.00 TiPS-TPS Tikkurilan nurmi

La 27.7. 15.00 Ilves-TiPS Tammela

La 10.8. 15.00 ONS-TiPS Castrerin tn

La 17.8. 16.00 TiPS-JyPK Tikkurilan nurmi

La 24.8. 14.00 KuPS-TiPS Savon Sanomat Areena