TiPS Hakunila T2004-2006 harrastejoukkue

Kesä saa lapset ja nuoret kiinnostumaan jalkapallon lajiharjoittelusta ja seuratoiminnasta. Naisten MM -kilpailut ovat olleet kesä- ja heinäkuussa mahtavaa mainosta tyttöjalkapallolle!

TiPS Hakunila pyrkii vastaamaan kiinnostukseen ja kysyntään, jota on ollut 2004-06 syntyneiden tyttöjen joukkueille. Mikäli haluat aloittaa jalkapalloharrastamisen tai jatkaa harrastamistasi TiPS:n vihreään linjaan kuuluvassa TiPS Hakunilan toiminnassa, ilmoita kiinnostuksestasi ja/tai ole yhteydessä. Tavoitteena käynnistää toiminta viimeistään uuden kauden alkaessa 1.11. tai heti kun pelaajia on toimivalle ryhmälle riittävissä määrin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Emma Järvinen, emma.jarvinen@tips.fi 0504703227

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!