TiPS Hakunila T2004-2006 harrastejoukkue

Kesä saa lapset ja nuoret kiinnostumaan jalkapallon lajiharjoittelusta ja seuratoiminnasta. Naisten MM -kilpailut ovat olleet kesä- ja heinäkuussa mahtavaa mainosta tyttöjalkapallolle!

TiPS Hakunila pyrkii vastaamaan kiinnostukseen ja kysyntään, jota on ollut 2004-06 syntyneiden tyttöjen joukkueille. Mikäli haluat aloittaa jalkapalloharrastamisen tai jatkaa harrastamistasi TiPS:n vihreään linjaan kuuluvassa TiPS Hakunilan toiminnassa, ilmoita kiinnostuksestasi ja/tai ole yhteydessä. Tavoitteena käynnistää toiminta viimeistään uuden kauden alkaessa 1.11. tai heti kun pelaajia on toimivalle ryhmälle riittävissä määrin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Emma Järvinen, emma.jarvinen@tips.fi 0504703227

Sääntömääräinen syyskokous 2.11.2020

Tikkurilan Palloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous 2.11.2020 Peltolan koululla, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: Sääntömääräiset asiat, kevätkokouksesta syyskokoukselle esitetty tekonurmen kehityshanke sekä muut asiat. Tervetuloa! TiPS

Lue lisää »

Tyttöjen ilmainen futis-starttikurssi

Tikkurilan Palloseura järjestää 6-8 -vuotiaiden tyttöjen ilmaisen futis-starttikurssin marras-joulukuussa. Tervetuloa mukaan! Valmentajana Topias Tiainen, topias.tiainen@tips.fi, 0400213457 Harjoitukset 1.11.2020 alkaen. Mukaan voit hypätä kesken kauden. sunnuntaisin

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​