B-tyttöjen yhteistyöstä vahvat tulokset!

TiPS:n, PPJ:n ja Valtin yhteistyö B-tytöissä tuotti vahvan tuloksen kevään sarjapeleissä. Ryhmä on urakoinut neljällä peliryhmällä kolmella eri tasolla, kaksi joukkuetta Ykkösessä sekä yhdet Kakkosessa ja Kolmosessa. Pelejä on riittänyt ja matkaakin on saatu taittaa. 

TB-yhteistyö on ollut varsinainen tyttöpelaajien sulatusuuni, jossa pelaajat osittain ovat pelanneet ristiin rastiin eri peliryhmissä ja pelaajia on myös käytetty nuoremmista ikäluokista. Paljon on pystytty tarjoamaan mahdollisuuksia pelaajille sekä haastavammalla, että helpommalla tasolla, hyvää ryhmähenkeä unohtamatta. Käytännössä kaikki treenit on harjoiteltu yhdessä tasoryhmiin jakautuen. 

Ykkösessä pelaavat joukkueet saavuttivat hienosti tavoitteensa. Toinen joukkue voitti lohkonsa ja ansaitsi syyskauden alkuun 3 lähtöpistettä kisassa kohti TBSM-talvikarsintaa. Toinen joukkue puolestaan piti tavoitteeksi asetetun sarjapaikkansa kirkkaasti. Näiden lisäksi TB Kakkosta ja Kolmosta pelanneet joukkueet sijoittuivat lohkojensa keskikastiin. 

Yhteistyö jatkuu syksyn sarjoissa kuten tähänkin asti mutta vain kolmella peliryhmällä. Neljännen peliryhmän muodostavat 05-tytöt, jotka yhdessä pelaavat TB Kakkosen sarjapaikkaa ja siten tutustuvat jo nyt toisiinsa tulevaa valmistellen. Tavoitteena vuonna 2020 on jatkaa yhteistyötä kuten tänäkin vuonna ja tietysti kokemuksen karttuessa parantaa niitä asioita, joissa olemme onnistuneet vähemmän hyvin. 

Onnea koko TB-pelaajistolle ja taustoille hyvästä alkukaudesta. Kuvissa TB Ykköstä viimeisissä sarjapelissä pelanneet tytöt.

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!