Haetaan liikunnanohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.

Kerhossa on sekä ohjattua että vapaata leikkiä, läksyjen tekoa, liikuntaa ja ulkoilua, välipala, turvallista huolenpitoa aikuisten seurassa. Liikunta on osa iltapäivätoimintaamme ja se näkyy kerhossa päivittäin.

Tikkurilan Palloseura rakentaa liikuntaan painottuvan iltapäiväkerho-ohjelman. Iltapäivät sisältävät ip-toiminnan peruskaavan lisäksi paljon ohjattua toimintaa turvallisessa ympäristössä. Hyödynnämme alueen luontoa ja ulkoilupaikkoja monipuolisesti, ja lupaamme ettei aika kerhossa pääse milloinkaan käymään tylsäksi. Jokaisessa asuu pieni liikkuja.

Kokopäivätyöntekijän työt jatkuvat iltapäiväkerhon jälkeen leikkis-, perhefutisohjaajana, päiväkotitapahtumissa, harrastetoiminnoissa tai valmennustehtävissä.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Tapio Rostedt
Toiminnanjohtaja