TiPS yhteistyöhön elokuvateatteri Bio Grand kanssa

Bio Grand on elokuvateatteri Tikkurilassa, joka tarjoaa erinomaiset puitteet leffaillalle 184 paikkaisessa ja ilmastoidussa teatterisalissa.

Huippuluokan digitaalinen esityslaitteisto ja erinomainen äänentoisto, mukavan pehmeät istuimet sekä ystävällinen asiakaspalvelu takaavat onnistuneen elokuvaillan omaa aikaa hamuaville.

Elokuvateatterissa on helppo napsia omia eväitä niskatuilla varustelluissa nahka-/plyysituoleissa istuskellen, sillä tuoleista löytyy myös pienet pöydät omille herkuille. Takit ja reput saa pois jaloista omaan ripustuskoukkuunsa. Voit ostaa leffaeväät hyvin varustellusta elokuvateatterin kioskista.

Bio Grandiin on helppo saapua julkisilla kulkuyhteyksillä, sillä se sijaitsee Tikkurilan juna- ja linja-autoaseman lähellä. Autoa varten on parkkitilaa teatterin takapihalla. Parkkipaikalla on maksuton pysäköinti lauantaisin klo 15 jälkeen sekä sunnuntaisin ja pyhinä. Muutoin pysäköinti maksaa 1,50 €/tunti. Voit myös jättää autosi Heurekan maksuttomalle parkkipaikalle noin 500 metrin päähän teatterista.

Tervetuloa 80-vuotiaaseen Bio Grandiin. Elokuvia ja elämyksiä jo vuodesta 1939!YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!