Rantalainen ja TIPS ovat uudistaneet yhteistyösopimuksen

Rantalainen ja TIPS ovat uudistaneet yhteistyösopimuksensa, jonka tavoitteena on syventää yhteistyötä tukien samalla urheiluseuran taloushallintoa. Rantalainen haluaa olla mukana seuran arjessa ja visiona on olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani. 

Tietoa Rantalaisen toimialaratkaisuista yhdistyksille ja järjestöille: https://www.rantalainen.fi/toimialaratkaisut/yhdistykset-ja-jarjestot/

Rantalainen on yli 800 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa.

Tarjoamme täyden palvelun taloushallintoa asiakkaidemme tueksi. Erityisosaamistamme on yrityksen ja yhteisöjen muutostilanteiden hallinta ja tarjoamme apua paikallisesti tarjoten esimerkiksi konsernilaskentaa, veroneuvontaa, palkkahallinto ja HR-palveluja, apua yritysjärjestelyissä ja kirjanpidon erityiskysymyksissä sekä kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa.

Lisätietoa palveluistamme löydät sivultamme: www.rantalainen.fiYRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!