TiPS haastaa särjakärki HJK:n

TiPS haastaa särjakärki HJK:n

TiPS pelaa maanantaina 3.6. viimeisen Naisten Liigan pelinsä ennen kuukauden mittaista ottelutaukoa. Tikkurilaan saapuu tuolloin HJK. Klubi on kiistatta suomalaisen naisfutiksen tämän hetken kovimmassa kunnossa oleva joukkue. HJK on pelannut kymmenen ottelua, joista kasassa kymmenen voittoa. Kun maalierokin on 30-8, voi sanoa, että meno on ollut vastustamatonta.

Maanantain pelin asetelma on jännittävä. Vastaansa HJK saa nuoren, taitavan ja nälkäisen TiPS:in. Kotijoukkueella on kymmenestä pelistä koossa viisi voittoa ja yksi tasapeli. Takaisin voittojen tielle joukkue palasi helatorstaina, kun se kukisti vieraspelissä Åland Unitedin.

– Huikean alkukauden pelannut klubi saapuu Tikkurilaan.  Ensimmäinen kohtaamisemme Helsingissä oli tasainen ja jäimme 2-1 tappiolla pisteittä. Lähdemme siitä parantamaan ja haastamaan tämän hetken selvää ykkösjoukkuetta. Olemme valmiita peliin, ja teemme ottelusta varmasti värikkään ja mielenkiintoisen, ennakoi TiPS:in päävalmentaja Petteri Kaijasilta maanantain ottelun alla.

TiPS-HJK Tikkurilan urheilupuiston nurmella ma 3.6. klo 19.00.