Kolme pistettä maistuu makealle

Kolme pistettä maistuu makealle – TiPS haki pisteet Ahvenanmaalta

Åland United-TiPS 01 (0-0)

71´ Ronja Isokääntä rp.

.

TiPS palasi helatorstaina pelatussa Naisten Liigan ottelussa voittojen tielle, kun se kukisti Åland Unitedin vieraissa maalein 0-1.

Ottelun ainoa maali syntyi rangaistuspotkusta, kun Ronja Isokääntä ei antanut ahvenanmaalaisvaalivahti Paula Myllyniemelle mitään saumaa torjuntaan. Tilannetta edelsi TiPS-hyökkäys, jonka päätteeksi Jenna Topra pisti pallon boksin sisälle Oona Sirenille. Åland-pelaaja joutui rikkomaan vahvasti edennyttä Sireniä, eikä tuomarille jäänyt tilanteessa vaihtoehtoa. Pallo rangaistuspilkulle.

– Pitkä matkustuspäivä ja tuloksena ansaittu vierasvoitto. Matsissa olimme kyllä vaarallisempia kuin kotijoukkue, ja saimme luotua riittävän määrän maalipaikkoja, pelinopeudella ja pelirohkeudella boksin tuntumassa ja sen sisällä. Ja nyt voitto-osuma tällä kertaa tuli pilkusta. Kotijoukkue sai ottelussa ajoittain painetta myös meidän päätyyn, mutta puolustimme tilanteet järkevästi, summasi TiPS-päävalmentaja Petteri Kaijasilta helatorstain vieraspelin.

TiPS:illä on ennen kesätaukoa ohjelmassa vielä yksi ottelu. Maanantaina 3.6. joukkue pelaa kotonaan HJK:ta vastaan. Ottelu alkaa klo 19.00.

Åland United-TiPS nähtävissä ÅU:n Youtube-kanavalla https://www.youtube.com/watch?v=NR287USaoDk&t

.

TiPS avauskokoonpano:

2 Emmi Siren

3 Joanna Tynnilä

4 Oona Siren

5 Ronja Isokääntä

6 Laura Kölhi –> 68´ Aino Martikainen

7 Linda Kaijasilta

8 Eerika Hämäläinen

10 Jenna Topra

14 Nora Lehto –> 90+3´ Waranya Chaimuk

16 Henriikka Mäkelä

17 Moona Talka –> 89´ Heljä Jokela

.

Vaihtopelaajat

1 Riina Isokääntä

9 Roosa Ariyo

11 Aino Martikainen

15 Heljä Jokela

18 Waranya Chaimuk