TiPS havittelee paluuta voittojen tielle

TiPS havittelee paluuta voittojen tielle

TiPS Naiset matkustaa helatorstaina Maarianhaminaan pelaamaan Åland Unitedia vastaan.

TiPSillä on takanaan kaksi peräkkäistä tappiota, ja joukkueella tietenkin kova halu päästä takaisin voittojen tielle. Viime viikonloppuna TiPS hävisi kotonaan KuPS:ille maalein 1-2. Åland United pelasi viime kierroksella 1-1- tasurin kotonaan Ilvestä vastaan. Sarjataulukossa TiPS on pisteen ahvenanmaalaisia edellä. Kummallakin on ennen huomista peliä pelattuna yhdeksän ottelua. TiPS:illä on koossa 13 pistettä, Åland United hengittää niskaan 12 pisteellään.

– Tasainen ottelu oli kauden alkaessa Åland Unitedia vastaan. He pelaavat tiiviistä puolustuspeliä ja osaavat hyödyntää maalipaikat tarpeen tullen. Mielenkiintoinen kohtaaminen, jossa uskon pelin tuovan tilanteita molempiin päihin, ennakoi TiPS:in päävalmentaja Petteri Kaijasilta huomista ottelua.

Helatorstain ottelun jälkeen TiPS pelaa seuraavan pelinsä jo varsin pian, eli maanantaina 3.6. kotikentällään Tikkurilassa. Tikkurilan nurmella klo 19.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu sarjakärki HJK. Tuon pelin jälkeen tikkurilalaisilla seuraakin melkoinen ottelutauko, sillä joukkue jatkaa seuraavan sarjapelin muodossa vasta 5.7. Tapiolassa.

Åland United-TiPS 30.5. klo 17.00 Wiklöf Holding Areena.

(Kuva Jari Mäensivu)