TiPS tulee palkitsemaan joka kuukausi toimihenkilön, joka ansaitsee kiitosta aktiivisesta työstään seurassa.

Kuukauden toimihenkilö – Arto Martikainen

Arto Martikainen toimii joukkueenjohtajana Naisten Liigajoukkueessa. Joukkueiden asioiden hoitamisen lisäksi Arto on osallistunut erittäin aktiivisesti ottelutapahtumien järjestämiseen sekä seuran yritysmyynnin kehittämiseen. Arton tekemisestä paistaa aito halu kehittää seuran edustusjoukkueen ja huippupelaajien pitkäjänteistä toimintaa, mikä luo seuralle ja pelaajille hyvät edellytykset tuleville kausille.

Kuukauden toimihenkilö palkitaan Zillan lahjakortilla.

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai