TiPS ja KuPS kohtaavat ensi kertaa 

TiPS ja KuPS kohtaavat ensi kertaa

TiPS Naiset pelaa lauantaina taas kotona Tikkurilassa, kun se kohtaa urheilupuiston tekonurmella pelattavassa ottelussa Kuopion Palloseuran. Peli on samalla Kuopion Palloseuran naisten liigajoukkueen ensimmäinen visiitti Tikkurilaan. Aiempina kausina kuopiolaiset pelasivat liigassa nimellä Pallokissat. Viime vuoden lopulla tapahtuneessa KuPS:in ja Pallokissojen yhdistymisessä myös kuopiolainen naisjalkapallo siirtyi KuPS:iin. Naisten Liigapaikan KuPS sai, kun PK-35 Vantaalta evättiin liigalisenssi.

TiPS hävisi viime viikonloppuna Jyväskylässä JyPK:ille lukemin 2-0. Sitä ennen tikkurilalaiset olivat neljän ottelun voittoputkessa. KuPS puolestaan on voittanut kaksi viimeistä peliään. Viimeisimpänä kaatui oululainen ONS kuopiolaisten kotikentällä Savon Sanomat areenalla maalein 2-0. Ennen viikonloppua kummallakin joukkueella on pelattuna kahdeksan ottelua. TiPS on sarjakolmosena 13 pisteellä, KuPS vaanii lähietäisyydellä viidentenä 10 pisteellä.

– JyPK-pelistä lähdetään parantamaan tehokkuutta hyökkäyspäässä. Vastaan asettuu hyvässä vireessä oleva KuPS, jolla on asettaa kentälle myös erittäin maalivoimaisia hyökkääjiä. Värikäs ottelu tulossa, kuvailee TiPS Naisten päävalmentaja Petteri Kaijasilta odotuksiaan tulevan lauantain pelistä.

TiPS-KuPS lauantaina 25.5. klo 16.00 Tikkurilan Urheilupuistossa. Liput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

(kuva Jari Mäensivu)