VPD Pelikauppa on palvellut pelaajia jo vuodesta 1992

Myymälämme sijaitsee Tikkurilan rautatieaseman vieressä kauppakeskus Tikkurin toisessa kerroksessa. Tikkurin kauppakeskuksessa on myös pysäköinti ja ensimmäisen tunnin pysäköinti on ilmainen. Pääset aivan liikkeemme viereen myös autolla.

Meiltä löydät kaikki pelit, konsolit ja tarvikkeet kaikille konsoleille sekä myös hiiret, näppäimistöt, tietokoneet ja monitorit. Valikoimamme pitää sisällään myös MTG-tuotteet.

Meiltä löydät myös useimpia tuotteita käytettynä, joissa säästät mukavasti euroja ja maapalloa. Käytetyillä peleillä on myös sama takuu kuin uusilla peleillä.

Voit myydä meille myös omat käytetyt pelituotteesi. Saat niistä selvää rahaa, lahjakortin tai summaa voi käyttää maksun osana suoraan.

Retro -pelit ja -konsolit ovat myös hyvin edustettuna myymälässämme.

Niin ja vpd.fi verkkokauppamme palvelee kellon ympäri.

–> https://www.vpd.fi/

BUSMO jatkaa TiPSin kumppanina

Busmo ja TiPS yhteistyösopimukseen. Kaikki TiPS pelimatkat Busmon busseilla. Tilausajot, hääajot, polttariajot ja muut kuljetukset Katso lisää www.busmo.fi tai kysy info@busmo.fi Toimisto: 0400 488 008 Tilausajo

Lue lisää »

TiPS ja Knabo Clothing yhteistyöhön

Knabo Clothing https://knaboclothing.com/ Urbaani ja selkeälinjainen poikien ja nuorten miesten lifestyle brändi. Vaatteissamme yhdistyvät miellyttävän tuntuiset materiaalit, käytännöllisyys ja yksinkertainen muotokieli. Vaatteet on suunniteltu aina

Lue lisää »YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!