TiPS kohti aurinkoista Jyväskylää

TiPS kohti aurinkoista Jyväskylää

TiPS Naiset suuntaa lauantaina vieraspelireissulle Jyväskylään. Kotijoukkue JyPK pelaa vasta viidennen ottelunsa. Aiemmista neljästä pelistä joukkue on voittanut yhden, kun se kaatoi vieraspelissä Ahvenanmaalla Åland Unitedin maalien 0-1. Kotijoukkueella on siis koossa 3 pistettä.

TiPS sen sijaan seilaa vahvassa myötätuulessa. Joukkue on kerännyt tähän mennessä 13 pistettä, ja on sarjataulukossa kolmannella sijalla. Viimeisimpänä kaatui viikonlopun kotiottelussa Tikkurilassa oululainen ONS maalein 3-0.

– Pääsemme ensimmäistä kertaa pelaamaan ottelun nurmikentälle, joka varmaan tuo oman lisänsä otteluun. JyPK on lähtenyt kauteen kovin odotuksin, joten saamme vastaan varmasti hyvän joukkueen, toteaa TiPS:in päävalmentaja Petteri Kaijasilta viikonlopun alla.  

JyPK-TiPS la 18.5. klo 14.00 Jyväskylässä Harjun stadionilla.