Aikuisten futiskoulu on avoin kaikille aikuisiän saavuttaneille kunnon kohottamisesta ja jalkapallotaitojen oppimisesta sekä kartuttamisesta kiinnostuneille naisille sekä miehille. Vaikka koulun ensimmäiset potkut on suoritettu, saa tähän ryhmään liittyä mukaan edelleen.

Aurinkoisessa säässä ensimmäistä kertaa kokoontuneet futiskoululaiset pääsivät heti alun lämmittelyn jälkeen oikean syöttötekniikan harjoitteluun. Innokkaan ja vauhdikkaan porukan kanssa edettiin maalin tekoa harjoittamaan sisäsyrjä sijoituksilla pallonhallintatekniikkaa vaativan suorituksen jälkeen. Tottakai ensimmäinen tapaaminen kruunattiin pelaamalla, joka ei naurun ja pallon karkaamisen kiroamisen perusteella jättänyt epäillystä ilmaan – Hauskaa oli ja opittavaa on!

Futiskoulu joka sunnuntai Aktia-kentällä klo 19:00 kesäkuun loppuun asti. Futiskoulun starttijakson jälkeen toiminta jatkuu toiveiden mukaan esimerkiksi 1-2krt viikossa yhdessä Aikuisfutis ryhmän kanssa. Loppukauden tavoite on sekajoukkue turnaukseen osallistuminen.

Lue lisää ja ilmoittautumistiedot :
https://www.tikkurilanpalloseura.fi/toiminta/aikuisten-futiskoulu/

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​