Aikuisten futiskoulu potkaistu käyntiin!

Aikuisten futiskoulu on avoin kaikille aikuisiän saavuttaneille kunnon kohottamisesta ja jalkapallotaitojen oppimisesta sekä kartuttamisesta kiinnostuneille naisille sekä miehille. Vaikka koulun ensimmäiset potkut on suoritettu, saa tähän ryhmään liittyä mukaan edelleen.

Aurinkoisessa säässä ensimmäistä kertaa kokoontuneet futiskoululaiset pääsivät heti alun lämmittelyn jälkeen oikean syöttötekniikan harjoitteluun. Innokkaan ja vauhdikkaan porukan kanssa edettiin maalin tekoa harjoittamaan sisäsyrjä sijoituksilla pallonhallintatekniikkaa vaativan suorituksen jälkeen. Tottakai ensimmäinen tapaaminen kruunattiin pelaamalla, joka ei naurun ja pallon karkaamisen kiroamisen perusteella jättänyt epäillystä ilmaan – Hauskaa oli ja opittavaa on!

Futiskoulu joka sunnuntai Aktia-kentällä klo 19:00 kesäkuun loppuun asti. Futiskoulun starttijakson jälkeen toiminta jatkuu toiveiden mukaan esimerkiksi 1-2krt viikossa yhdessä Aikuisfutis ryhmän kanssa. Loppukauden tavoite on sekajoukkue turnaukseen osallistuminen.

Lue lisää ja ilmoittautumistiedot :
https://www.tikkurilanpalloseura.fi/toiminta/aikuisten-futiskoulu/

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!