TiPS saa vieraita Oulusta

TiPS saa vieraita Oulusta

Lauantaina 11.5. pelataan Tikkurilassa Naisten liigan ottelu TiPS-ONS. Kummallakin joukkueella on pelattuna kuusi ottelua ennen tulevaa lauantaita. TiPS on tällä hetkellä komeasti sarjakolmosena 10 pisteellä, ONS sarjan viitosena kuudella pisteellään.

Vierasjoukkue ONS:illa on allaan voitot kahdesta viimeisestä ottelustaan. Kaksi viikkoa sitten kukistui JyPK vieraissa maalein 1-2. Viime viikonloppuna oululaiset kaatoivat kotonaan TPS:n lukemin 1-0. Nihkeästi neljällä tappiolla alkaneen kauden jälkeen oululaiset ovat pääsemässä hyvään vireeseen.

Kotijoukkue TiPS on voittanut kolme viimeistä peliään. Voitot on otettu IK Myranista, TPS:sta ja viime viikonloppuna Ilveksestä. TiPS on tällä hetkellä HJK:n ja Hongan ohella kolmas joukkue, jonka maaliero on positiivinen.

– Vastaan asettuu kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta. Uskon, että saamme kohtaamisessa aikaiseksi viihteellistä jalkapalloa, sillä molemmat joukkueet uskaltavat hallita palloa, pohtii TiPS:in päävalmentaja Petteri Kaijasilta ennen tulevan lauantain ottelua.

TiPS-ONS la 11.5. klo 14.00 Tikkurilan urheilupuistossa.

Liput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.