TiPS Hakunilan P12-13 joukkue on perustettu keväällä 2019. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin Hakunilan tekonurmikentällä.

Odotamme valmentajalta positiivista, motivoivaa ja energistä otetta ja ilmapiirin luontia. Valmentajaksi sopii esimerkiksi valmennuksesta kiinnostunut pelaajataustan omaava tai jo valmentajakokemusta omaava henkilö.

Seura tarjoaa kehittävän työympäristön, hyvät olosuhteet, säännöllisen koulutuksen sekä tuen seuran toimesta. TiPS Hakunilan joukkueet toimivat tiiviissä yhteistyössä, jossa on kiva valmentaa. Maksamme myös korvauksen valmentamisesta.

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. TiPS on Itä-Vantaalla Tikkurilan, Hakunilan, Kartanonkosken ja Leinelän alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta
lähtökohdastaan omalle huipulle.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Emma Järvinen
emma.jarvinen@tips.fi
+358504703227
www.tips.fi

Seurakysely 2024

Seurakysely 2024 Vaikuta Tikkurilan Palloseuran tulevaisuuteen – vastaa kyselyyn ja voit osallistua myös arvontaan! Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Tikkurilan Palloseuran toimintaan ja seuran strategiaan

Lue lisää »

Viikon 28 kooste / 2024

Viikon 28 kooste Pelit ovat suurilta osin kesätauolla, mutta tällä viikolla pelattiin Helsinki Cup! Joukkueita oli yhteensä 1865 ympäri maailmaa. TiPSilläkin oli useampi joukkue mukana.

Lue lisää »

VAR testissä TiPSin pelissä!

VAR testissä ensimmäistä kertaa Suomessa VAR testissä TiPSin pelissä! VAR eli videoerotuomarijärjestelmä on tuttu kovien sarjojen peleistä, ja meneillään olevissa jalkapallon miesten EM-kisoissa VAR on

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​