TiPS Hakunilan P12-13 joukkue on perustettu keväällä 2019. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin Hakunilan tekonurmikentällä.

Odotamme valmentajalta positiivista, motivoivaa ja energistä otetta ja ilmapiirin luontia. Valmentajaksi sopii esimerkiksi valmennuksesta kiinnostunut pelaajataustan omaava tai jo valmentajakokemusta omaava henkilö.

Seura tarjoaa kehittävän työympäristön, hyvät olosuhteet, säännöllisen koulutuksen sekä tuen seuran toimesta. TiPS Hakunilan joukkueet toimivat tiiviissä yhteistyössä, jossa on kiva valmentaa. Maksamme myös korvauksen valmentamisesta.

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. TiPS on Itä-Vantaalla Tikkurilan, Hakunilan, Kartanonkosken ja Leinelän alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta
lähtökohdastaan omalle huipulle.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Emma Järvinen
emma.jarvinen@tips.fi
+358504703227
www.tips.fi

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​