Hyvävireinen TiPS kohtaa lauantaina Naisten Liigassa Ilveksen

Hyvävireinen TiPS kohtaa lauantaina Naisten Liigassa Ilveksen

TiPS saa lauantaina 4.5. kotikentälle vieraakseen Tampereen Ilveksen. Ilves on Naisten liigassa on vielä eräänlainen katsomaton kortti, sillä joukkue aloitti sarjakautensa muita myöhemmin. Kahdesta pelatusta pelistä joukkueella on avauskierrokselta 3-2 vierasvoitto Oulusta ja viime viikonlopulta kotitasapeli 0-0 Hongan kanssa. Koossa nyt neljä pistettä.

TiPS puolestaan otti viime viikonloppuna toisen perättäisen vierasvoittonsa, nousten viiden ottelukierroksen jälkeen seitsemään pisteeseen.  Pisteitä joukkue on saanut avauskierroksen kotitasapelistä Åland Unitedilta, vierasvoitoista ensin Kokkolasta sarjanousija IK Myranin vieraana ja viimeisestä pelistä TPS:ltä.

TiPS-Ilves la 4.5. klo 16.00 Tikkurilan urheilupuistossa. Liput 5 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi sisään.