Otteluennakko TPS-TiPS – Huomenna bussin keula kohti Turkua

Huomenna bussin keula kohti Turkua

TiPS matkustaa lauantaina 27.4. Turkuun, missä se kohtaa Naisten Liigan viidennen kierroksen ottelussaan Turun Palloseuran. Kotijoukkue TPS puolestaan pelaa vasta sarjakauden kolmannen ottelunsa.

TiPS on kerännyt tähän mennessä tasapelillä kivikovasta Åland Unitedista ja voitolla sarjanousija IK Myranista yhteensä 4 pistettä. TPS sitä vastoin on voittanut sarja-avauksessaan KuPS:in ja kärsinyt tappion Ahvenanmaalla. Pisteitä on kasassa 3 pistettä.

Erittäin tärkeä ottelu siis molemmille, sillä tosiasiahan on, että jo Naisten Liigan alkukierroksilta lähtien haalitaan kasaan tärkeitä pisteitä loppukautta ajatellen. Kummankin joukkueen asettama tavoite on yläloppusarjassa.

TiPS lähtee huomiseen peliin allaan voitto IK Myranista. Lopputulos 1-4 ei kerro koko totuutta ottelusta, mutta kokonaisuutena lopputulos oli ehdottoman oikeutettu. TPS saa siis vastaan nälkäisen, ja edellisellä liigakierroksella maalihanat auki saaneen tikkurilalaisjoukkueen.

– TiPS lähtee otteluun hyvin latautuneena. Uudistunut TPS on vastassa, joukkue on aloittanut kauden tuloksellisesti hyvin, voitto Kupsista ja niukka tappio Åland Unitedille. Varmasti hyvällä itseluottamuksella varustettu joukkue astuu vastaan lauantaina. Pelit ovat toistaiseksi heillä olleet vähämaalisia, pohtii TiPS Naisten päävalmentaja Petteri Kaijasilta ottelun alustunnelmissa.

TPS-TiPS la 27.4. klo 16.00