Onko joukkueesi suunnittelemassa matkaa leirille tai turnaukseen?


TIPS:in yhteistyömatkatoimistona olemme mielellämme apuna matkanne suunnittelussa ja toteutuksessa: alusta loppuun tutulla ja taatulla Pelimatkat- laadulla!

Katso pääturnauksiemme tiedot sivuiltamme www.pelimatkat.com näiden lisäksi kauttamme on mahdollista päästä huipputason kutsuturnauksiin joihin joukkueet valitaan tapauskohtaisesti.

Syksyllä Etelä-Euroopassa kauden päätösturnauksissa syyslomaviikolla on vielä tilaa, esim. Verona Cup Italiassa ja Football Cup Barcelona Espanjassa.

Lähialueiden turnauksissa mm. Virossa on hyvin tarjontaa syksylle kaikille ikäluokille.

Leirimatkojemme pääkohde on tuttuun tapaan upea FutbolSalou– jalkapallokeskus Barcelonan alueella johon valmistuu 11 täysimittaisen harjoituskentän lisäksi keväällä 2019 oma stadion!

Pelien ja harjoitusten lisäksi tarjolla on mm.  Smartfootball- metodi Uefa A- ammattivalmentajien johdolla, GPS- paikannuksen käyttö pelaajien seurantaan, yksilövalmennus, valmennuskurssit yms yms.

Pelimatkat on myös FC Barcelonan ja RCD Espanyolin virallinen lipputoimisto.

Järjestämme pelit kaiken tasoisille joukkueille ja matkat räätälöidään toiveidenne mukaan, majoitus  on rannikon tasokkaimmassa lomakylässä josta löytyvät kaikki urheilijoiden tarvitsemat palvelut: https://sportvillage.cambrilspark.com/en/

Keski-Euroopassa puolestaan Praha on hinta- laatusuhteeltaan erinomainen valinta ja kasvattaa edelleen suosiotaan jalkapallojoukkueiden leirikohteena.

Pelimatkat Finland on urheilumatkoihin erikoistunut rekisteröity matkanjärjestäjä jolla on jo yli kymmenen vuoden kokemus tasokkaista jalkapallon harjoitus- peli-, ja turnausmatkoista.  Asiakkainamme ovat kaikki joukkueet isoimmista ammattilaisjoukkueista pikkujunnuihin joten tasosta ja ikäluokasta riippumatta olemme mielellämme apuna matkanne suunnittelussa!

Lue lisätiedot kohteistamme, uutisia ja matkakertomuksia sivuiltamme www.pelimatkat.com

Pelimatkat Facebookissa

Futisterveisin,

Sampo Kemilä

Oy Pelimatkat Finland

info@pelimatkat.com

tel: +358 40 529 1001

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!