TiPS Naisten kauden ensimmäinen matkapeli lauantaina Kokkolassa

Kauden ensimmäinen matkapeli lauantaina Kokkolassa

 

TiPS pelaa lauantaina kauden ensimmäisen varsinaisen matkapelinsä, kun joukkue matkustaa Kokkolaan. Naisten Liigan otteli IK Myran-TiPS pelataan aiemmin ilmoitetusta poiketen Santahaan tekonurmella.

TiPS on kerännyt kolmesta ensimmäisestä pelistään yhden pisteen. Se tuli avauskierroksen 1-1- tasapelillä Åland Unitedia vastaan. Tuon jälkeen TiPS on hävinnyt kahdesti. Ensin vieraissa HJK:lle ja sen jälkeen kotona FC Hongalle.

– Myran pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Kokkolassa, ja uskon että peliä saapuu seuraamaan iso joukko katsojia. Joukkueessa on useita ulkomaalaisvahvistuksia, jotka tuovat vahvaa osaamista ja vaarallisuutta kotijoukkueen peliin. Molemmat joukkueet kaipaavat pisteitä ja voitosta käydään varmasti viihteellinen ottelu, ennakoi TiPS:in päävalmentaja Petteri Kaijasilta viikonlopun ottelua.

IK Myran-TiPS la 20.4. klo 15.00 Santahaan tn, Kokkola.